Levenslangs gratis APK

De auto’s van automotions Dealer occasions worden rijklaar gemaakt in de werkplaats van de automotions Opel vestiging in Goes. Wilt u na aanschaf van een occasion bij automotions Dealer occasions in onderhoud blijven bij ons, dan kan dat in één de vestigingen van automotions in Zeeland, West-Brabant of Goeree-Overflakkee. Ook voor de terugkerende algemene periodieke keuring (APK) kunt u daar terecht.

Automotions heeft hiervoor bovendien de service ‘Levenslang gratis APK’ geïntroduceerd.

De prijs hiervoor is gebruikelijk zo’n € 50,- , inclusief bijkomende kosten. Automotions hanteert echter standaard al een actietarief van slechts € 19,95 all-in, maar met deze service betaalt u helemaal niets!

Hoe werkt het?
Wanneer u een tweedehands auto of bestelwagen koopt bij automotion Dealer occasions ontvangt u een waardedocument bij de autopapieren. Zodra het tijd is voor de algemene periodieke keuring kunt u deze door middel van het tonen van het waardedocument gratis laten uitvoeren in alle automotions werkplaatsen.

Het waardedocument is gekoppeld aan uw auto én overdraagbaar. Wanneer u uw auto verkoopt, blijft de gratis APK dus geldig op de auto. Dit geeft uw auto een meerwaarde bij de verkoop!

Helemaal gratis!

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service. Levenslang gratis APK omvat de keuring inclusief de wettelijke afmeldkosten plus eventuele roetmeting, viergastest en/of EOBD-uitlezing.

Heeft u vragen over deze service? Dan kunt u ons bellen of mailen.

Voorwaarden Levenslang gratis APK van automotions

 • De service is specifiek bedoeld voor particulieren en bedrijven met een klein wagenpark met minder dan vijf auto’s, die in het bezit zijn van een personenwagen of lichte bedrijfswagen. Handelaren, autobedrijven en fleetklanten met een wagenpark van meer dan vijf auto’s komen niet in aanmerking.
 • De service is bedoeld voor bestaande klanten die in de afgelopen twee jaar een onderhoudsbeurt hebben laten uitvoeren door automotions.
 • De service is bedoeld voor nieuwe klanten die bij automotions een afspraak maken voor APK in combinatie met een onderhoudsbeurt.
 • De service is niet van toepassing voor klanten die geen onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij automotions.
 • De algemene periodieke keuring mag los van een onderhoudsbeurt uitgevoerd worden.
 • De algemene periodieke keuring zal maximaal één keer per jaar gratis worden uitgevoerd, conform de per 1 januari 2006 geldende regelgeving op het gebied van APK.
 • Levenslang gratis APK is gekoppeld aan de auto en niet aan de eigenaar en wordt dus overgedragen bij de verkoop van de auto.
 • Wanneer de auto niet door de algemene periodieke keuring komt, neemt automotions altijd contact met de eigenaar op om de kosten te bespreken voor de reparatie.
 • Automotions behoudt zich het recht de service te beëindigen wanneer fraude wordt vermoed.
 • Afmeldkosten en eventuele emissietesten (zoals roetmeting, viergastest en uitlezen EOBD) zijn voor rekening van automotions.
 • Deze actie is onder voorbehoud van veranderingen in de APK-wetgeving of als automotions onverhoopt geen APK-keuringen meer zou verzorgen.
 • Automotions heeft het recht de campagne Levenslang gratis APK te beëindigen op ieder gewenst moment.

Levenslang Gratis APK

 • Bekijk ons aanbod

  Meer dan een occasion centrum, van de
  ontvangst tot aan de aflevering. Ervaar het zelf…

  Bekijk aanbod
 • Levenslang gratis APK

  Recht op levenslang gratis APK bij aanschaf van een auto bij automotions Dealer occasions.

  Lees meer
 • Afleverpakketten

  Kies zelf uw afleverpakket. We hebben de keuze uit drie mogelijkheden!

  Lees meer

automotions Dealer occasions zoekt mee!

Zoekt u een specifieke auto? Wij helpen u graag!

Plaats uw zoekopdracht
`