• automotions Dealer occasions - financieren van uw auto

U gaat voor zekerheid!

We zeggen het met regelmaat, automotions Dealer occasions is meer dan een occasioncentrum. Van het ontvangst tot aan de aflevering, wij nodigen u van harte uit om dit zelf te ervaren… Met onze zekerheden garanderen wij u de typerende automotions Dealer occasions service en kwaliteit.

Kom langs in onze huiskamer voor een kennismakingsgesprek. U merkt het verschil!

Kies voor zekerheid, kies voor automotions Dealer occasions!

 • Vehicle Health Check - automotions Dealer occasions

  Vehicle Health Check

  De auto wordt tijdens deze Vehicle Health Check gecontroleerd op 100 belangrijke punten. Daarbij brengt de vakkundige monteur een onderhoudsadvies uit met, wanneer nodig, de prijzen voor benodigde reparaties. De Vehicle Health Check krijgt u bij aanschaf van de auto mee naar huis. Zo bent u op de hoogte van de verrichte werkzaamheden én weet u ook wat ons onderhoudsadvies is voor de toekomst. Van de bandenspanning tot de ruitenwissers, we slaan geen punt over. Een standaard service voor ons, maar u merkt het verschil.

 • Gegarandeerde kilometerstand - automotions Dealer occasions

  Gegarandeerde kilometerstand

  De kilometerstand van onze auto’s is gecontroleerd door de RDW (Rijkdienst voor het Wegverkeer) De kilometerstand is aantoonbaar correct en hierdoor kunnen wij u de zekerheid garanderen van deze gegevens. Deze informatie is belangrijk voor de waarde van de auto en het onderhoud.

 • Extra garantie - automotions Dealer occasions

  Extra garantie

  Wilt u nóg meer zekerheid, kies dan voor één van onze uitgebreide service pakketten en geniet van extra garantie. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

 • Altijd dichtbij

  Altijd dichtbij

  Wij zijn onderdeel van de toonaangevende mobiliteitsgroep automotions, met naast onze showroom in Goes nog diverse servicevestigingen in de regio Zuidwest Nederland. U kunt voor onderhoud en reparatie van uw occasion bij alle automotions-vestigingen terecht. De vertrouwde automotions-service, welke vestiging u ook kiest.

 • Eigen werkplaats - automotions Dealer occasions

  Eigen werkplaats

  In onze werkplaats worden alle auto’s gecontroleerd voordat we ze aan u voorstellen in onze showroom. Daarnaast kunt u in onze werkplaats terecht voor onderhoud, reparatie en APK keuring. Onze monteurs hebben hart voor hun werk en helpen u graag zorgeloos de weg op.

 • We zijn er voor u - automotions Dealer occasions

  We zijn er voor u!

  De deuren van onze sfeervolle huiskamer staan 6 dagen per de week voor u open van 09.00 tot 18.00 uur. De koffie staat voor u klaar, nét als onze occasions.

  Op diezelfde dagen telefonisch én per mail bereikbaar tot 21.00 uur, of stuur een appje.

  We garanderen u hoge kwaliteit, zijn flexibel in onze service én willen u heel graag de gewenste auto leveren. Het zijn de details waar automotions Dealer occasions in uitblinkt. Stap gerust eens binnen, u merkt het verschil!

 • Bekijk ons aanbod

  Meer dan een occasion centrum, van de
  ontvangst tot aan de aflevering. Ervaar het zelf…

  Bekijk aanbod
 • Levenslang gratis APK

  Recht op levenslang gratis APK bij aanschaf van een auto bij automotions Dealer occasions.

  Lees meer
 • Afleverpakketten

  Kies zelf uw afleverpakket. We hebben de keuze uit drie mogelijkheden!

  Lees meer

automotions Dealer occasions zoekt mee!

Zoekt u een specifieke auto? Wij helpen u graag!

Plaats uw zoekopdracht
`